roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Підкорена босом, Аманда Рід

Назва книги, Автор книги - "Підкорена босом, Аманда Рід"

— А зроби мені масаж, Лізок! Здригаюсь від подібного нахабного прохання та дивлюся на боса не розуміючи що відбувається. — Я… я… я високо кваліфікований фахівець із вищою освітою… у мене червоний диплом і він точно не за навички масажу здобутий. Я пропоную вам повне підкорення… у роботі… каву там зварити, чи взяти понаднормові. — Так-так, це все буде, — на гарному обличчі застигає незнайома мені емоція, а губи розливаються в непомітній усмішці. — Але зараз я хочу масаж. Почни з плечей. *** Я розбила дорогий телефон нашого Звіра, тобто Боса. І через таку дрібничку я опинилася у його «полоні».
Підкорена босом, Аманда Рід - <a href=Аманда Рід - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Підкорена босом, Аманда Рід" (Аманда Рід) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Підкорена босом, Аманда Рід" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.