roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Кохана для Грома, Надія Борзакова

Назва книги, Автор книги - "Кохана для Грома, Надія Борзакова"

- О десятій вечора приїдеш сюди. Одягни що-небудь… Відповідне. Якщо нічого нема, тобі привезуть. У сірих очах з темною каймою по краю райдужки був океан цинізму та переваги. - Перепрошую, але в мої обов'язки це не входить, Власе Тимуровичу, - підвівши голову, я подивилася на нього. Ніздрі великого орлиного носа здригнулися, на стиснутій щелепі заграли жовна. - Що і в чиї обов'язки входить вирішую я, - прогарчав він, вишкірившись. - Захочу, і ти мені на столі потанцюєш... ******* Влас Громов – грубий і жорсткий господар життя, з яким мені не пощастило зіткнутися по роботі. Тепер він захотів, щоб я стала його утриманкою. Моє “ні” нічого не змінило, адже таким, як він, не відмовляють.
Кохана для Грома, Надія Борзакова - <a href=Надія Борзакова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Кохана для Грома, Надія Борзакова" (Надія Борзакова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Кохана для Грома, Надія Борзакова" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.