roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Чорний принц, Айріс Мердок

Назва книги, Автор книги - "Чорний принц, Айріс Мердок"

«Чорний принц» — це роман про кохання і про вплив шлюбу на нього, про дружбу і зраду, про пристрасть і про помсту, про натхнення й пошуки, про життя і про мистецтво. І про страшну хворобу нашого часу — самотність серед людей і непорозуміння. Немолодий письменник у період творчої кризи мріє написати свій найвизначніший твір. Щойно він, надумавши податися в мандри в пошуках тиші й натхнення, склав речі, як на нього напосіли непрохані родичі й давні друзі, кожен зі своїми негараздами. Так він опинився втягнутим у круговерть проблем, що постають практично ні з чого. Оточений людьми, що вимагали постійної уваги, змучений докучаннями колишньої дружини, він утішається раптовим коханням до молодої дівчини, доньки друга-письменника, яку знав ще маленькою. Що обіцяє це кохання? Чи зцілить воно розтерзану душу, чи призведе до катастрофи?

Чорний принц, Айріс Мердок - <a href=Айріс Мердок - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Чорний принц, Айріс Мердок" (Айріс Мердок) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Чорний принц, Айріс Мердок" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.