roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Мій любий попутник, Інна Земець

Назва книги, Автор книги - "Мій любий попутник, Інна Земець"

Я була готова до змін, та до карколомної пригоди не підготувалась. Щасливий збіг обставин в потрібну мить? Віднедавна, я не вірю у випадковості. Між нами є щось більше, ніж ми самі розуміємо. Не намагайся спалити між нами мости – обпікай мене пристрастю. Не втрачай віри в себе – моєї вистачить на двох і я поверну твою. Я не дозволю тобі мене відпустити – нерішучої дівчини, що тікала більше немає. Всі шляхи пройдемо разом: і біль якого не хотіли, і пристрасть якої не відали, і пригоди яких не уникли, і кохання якого не знали. Ти нічого не обіцяв, а я нічого не чекала, та дав мені більше ніж мріяла, тому що наша доля – змінити життя один одного.
Мій любий попутник, Інна Земець - <a href=Інна Земець - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Мій любий попутник, Інна Земець" (Інна Земець) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Мій любий попутник, Інна Земець" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.