roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Історія втечі та повернення, Елена Ферранте

Назва книги, Автор книги - "Історія втечі та повернення, Елена Ферранте"

Світ змінюється — той, що довкола, і твій власний. Колись Ліла на заздрість усім зіграла пишне весілля й оселилася в розкішній квартирі. Тепер вона з сином мешкає в злиденній новобудові і працює на ковбасній фабриці. Колись Елена кинула виклик суспільству й поїхала геть з Неаполя. Тепер вона — успішна письменниця, готується вийти заміж за професора з поважної родини. Дві молоді жінки, подруги дитинства, урешті опинилися у різних світах. Вони не бачитимуться роками, живучи тільки спогадами та короткими телефонними розмовами. Але відстань і час не здатні зруйнувати їхню близькість.

Неперевершена історія, справжній портрет жіночої дружби. Найліпший за всі!

Історія втечі та повернення, Елена Ферранте - <a href=Елена Ферранте - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Історія втечі та повернення, Елена Ферранте" (Елена Ферранте) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Історія втечі та повернення, Елена Ферранте" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.