roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Ти мене зрадив, Лада Короп

Назва книги, Автор книги - "Ти мене зрадив, Лада Короп"

Я відкрила двері квартири та тихо увійшла, зняла легкі босоніжки й пішла до кухні. Я хотіла приготувати романтичну вечерю й порадувати коханого, але раптом почула якісь голоси. Вони лунали з спальні й належали Віктору та ще якіїсь жінці. Підійшовши ближче стала прислухатися до голосів. – Вітю, й довго це триватиме? - запитала жінка й її голос був дуже знайомим. – Що саме? - перепитав чоловік. – Наші стосунки. Ми й надалі будемо ховатися наче діти тримаючи в дурнях наших знайомих й твою Лану. Переживши зраду чоловіка Мілана думала, що гірше вже не буде. Та чи могла вона подумати що колись сама стане розлучницею. Знову переживе зраду й наче фенікс повстане з попелу.
Ти мене зрадив, Лада Короп - <a href=Лада Короп - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ти мене зрадив, Лада Короп" (Лада Короп) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ти мене зрадив, Лада Короп" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.