roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Озеро (не)здійснених надій, Галлея Сандер-Лін

Назва книги, Автор книги - "Озеро (не)здійснених надій, Галлея Сандер-Лін"

Добре жити в казці, де раз у раз відбуваються дива! Але хіба неможливо створити диво власними руками і без усілякої магії?! Особливо в різдвяно-новорічні дні, коли повітря буквально просякнуте очікуванням свята та чарівництва. Так подумав Алекс і... створив! Це бонусне новорічно-різдвяне оповідання до книги "Не для сторонніх очей. Коли здійснюються мрії", з якого можна краще дізнатися характер Алекса. Події відбуваються за рік та 8 місяців до знайомства з Христиною. Оповідання також можна читати як цілком самостійний та незалежний твір Подарунок для читачів для святкового настрою)) Буду рада коментарям, лайкам, додаванням до бібліотеки)) Ваші відгуки дуже і дуже надихають!)))
Озеро (не)здійснених надій, Галлея Сандер-Лін - <a href=Галлея Сандер-Лін - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Озеро (не)здійснених надій, Галлея Сандер-Лін" (Галлея Сандер-Лін) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Озеро (не)здійснених надій, Галлея Сандер-Лін" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.