roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Її правила або чому має бути саме так, Летюча Інна

Назва книги, Автор книги - "Її правила або чому має бути саме так, Летюча Інна"

Історія написана в рамках проєкту «Плането, я тут!». Стереотипи існують для того, щоб їх руйнувати. Шість унікальних дівчат із дівочої стендап студії дивовижно з цим справляються. Вони різні. У них різні долі, різні бачення світу, проте об’єднані гумором. Об’єднані прагненням удосконалити цей світ, говорячи у своїх гумористичних виступах про те, що насправді болить. Єва одна з цих дівчат. Вона не виходить на сцену через порушення мовлення – є лише автором, проте стає головною героїнею цієї історії. І їй дійсно є, що сказати.
Її правила або чому має бути саме так, Летюча Інна - <a href=Летюча Інна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Її правила або чому має бути саме так, Летюча Інна" (Летюча Інна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Її правила або чому має бути саме так, Летюча Інна" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.