roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Дворянка, Дмитро Українець

Назва книги, Автор книги - "Дворянка, Дмитро Українець "

Молода дівчина на ім’я Анджелла являється дочкою графа і є досить багатою, та живе в достатку. Проте у неї є одна риса, яка відрізняє її від інших багатіїв. Вона любить допомагати своїм достатком бідним, проте через це подібні верстви населення бояться їй довіряти, адже думають, що вона їх обдурить, як це за часту роблять багатії. Через такі наслідки вона сама хоче стати жебрачкою. Уподібнитися до таких людей. Тому втікає з дому і хитрими методами перетворюється на бідачку та гуляє по місту, допомагаючи іншим. Одного дня вона зустрічає чоловіка, на ім’я Туліо, який хоче купити хліба для хворої матері, та йому бракувало коштів. Вона допомагає йому і з того часу в них закручується контакт, а пізніше і роман. Тільки от він не знав, що вона багачка. Чим ж скінчиться цей любовний роман?
Дворянка, Дмитро Українець  - <a href=Дмитро Українець - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Дворянка, Дмитро Українець " (Дмитро Українець) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Дворянка, Дмитро Українець " є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.