roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Присягнись, що моя, Поліна Ендрі

Назва книги, Автор книги - "Присягнись, що моя, Поліна Ендрі"

БЕЗКОШТОВНО – Ти отримала, що хотіла. А тепер провалюй. Голос рівний, беззаперечний. Не таким, не таким він був, коли цілуючи, палко шепотів на вухо. Схлипую, натягуючи простирадло, прикриваючи лляним полотном наге тіло... Звернувшись за допомогою до шановного авторитету міста, я пообіцяла йому себе. Він взяв своє, але виявилось, я йому більше не потрібна. Виявилося, дитина теж. Я завагітніла від чоловіка, якому заприсягнулась у вірності, ось тільки він мені не вірить. У тексті: #Владний дорослий чоловік #становлення героїні Історія Елайни.
Присягнись, що моя, Поліна Ендрі - <a href=Поліна Ендрі - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Присягнись, що моя, Поліна Ендрі" (Поліна Ендрі) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Присягнись, що моя, Поліна Ендрі" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.