roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » (не) ідеальний чоловік, Катерина Орєхова

Назва книги, Автор книги - "(не) ідеальний чоловік, Катерина Орєхова"

БЕЗКОШТОВНО Поцілунок був пристрасним, здавалося, що обидва ми втратили голови і не розуміємо, що творимо. Прийшла до тями я тільки відчувши губи викладача на своїй шиї, він міцно стискав мою талію і повільно, дуже ніжно, покривав ключиці поцілунками. Не в змозі стриматись, я відкинула голову назад і стиснула його плечі. Здається, це повернуло йому розум. Роман різко відсторонився і відкинувся на спинку сидіння. — Вибач, — видихнув він. — Я не мав права. Думаю, тобі зараз варто піти додому. Додому? Він знущається з мене? Я більше двох місяців мрію про поцілунок із ним. І ось коли вже здається, що мрії здійснюються, він мене відштовхує. — Будь ласка, крихітко, просто йди додому, — повторив Рома, бачачи, що я відкрила рота і збираюся сперечатися.
(не) ідеальний чоловік, Катерина Орєхова - <a href=Катерина Орєхова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "(не) ідеальний чоловік, Катерина Орєхова" (Катерина Орєхова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "(не) ідеальний чоловік, Катерина Орєхова" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.