roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Заборонений плід, Валерія Дражинська

Назва книги, Автор книги - "Заборонений плід, Валерія Дражинська"

Женя: - Євгеніє Михайлівно, ви чуєте мене? - Звичайно! - машинально відповідаю. - Вам потрібно триматися. Ви не хвилюйтеся, скоро приїде ваш дядько. Який до біса дядько? Я все ще дивуюся цьому факту. - Я не хочу бачити ніякого дядька! - відмахуюся. - Євгенія Михайлівна, вам не варто впиратися. Ви знаєте, що він також присутній у заповіті. Діма: Як адвокат, я не зміг проігнорувати кляте повідомлення і зірвався в клятий Лос-Анджелес. Зараз заходжу в будівлю, де я повинен або підтвердити, або відмовитися від опікунства вісімнадцятирічної доньки двоюрідного брата Михайла. Воно мені треба?! Відмова однозначна! P.S. Інцесту у цьому творі не має!!!
Заборонений плід, Валерія Дражинська - <a href=Валерія Дражинська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Заборонений плід, Валерія Дражинська" (Валерія Дражинська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Заборонений плід, Валерія Дражинська" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.