roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Снігуронька на замовлення, Альма Лібрем

Назва книги, Автор книги - "Снігуронька на замовлення, Альма Лібрем"

Допомогла подружці, зіграла Снігуроньку! Але хто ж знав, що Снігуронька треба не на дитячому святі, а на корпоративі, і виступати доведеться в коротесенькому платті... Ще й мій шеф серед гостей! Данило Сергійович - багатий, гарний... мрія будь-якої жінки. Але для мене він - ворог та несправедливий бос. А я для нього - сіра миша, яка бозна як прижилась у столиці. Небажана працівниця, яку він мріє звільнити! Була. До корпоратива. Зате тепер в нього на мене якісь підступні плани... І, здається, відмовити я не зможу.
Снігуронька на замовлення, Альма Лібрем - <a href=Альма Лібрем - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Снігуронька на замовлення, Альма Лібрем" (Альма Лібрем) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Снігуронька на замовлення, Альма Лібрем" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.