roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Впізнай мене , Тетяна Калинова

Назва книги, Автор книги - "Впізнай мене , Тетяна Калинова "

Вона спускається по сходах тримаючись за перило, в довгій чорній шовковій сукні, руді локони спадають майже до поясу.На обличчі чорна маска.Наче зачарований, починаю рухатись в її напрямку.Красуня здається розгубилась від моєї уваги. Все що можу розгледіти, великі блакитні очі і неймовірно спокусливі червоні губи,які я здається вже бачив.Я б не міг не помітити такої підлеглої, мабуть вона партнер, або прийшла з кимось. - Можна вас запросити на танець?-запитую протягнувши їй руку.Вона киває і мовчки кладе свою прохолодну долоньку на мою руку.Чорт!Мене наче струмом шарахнуло.Кладу руку їй на талію і притягую ближче.Вона пахне неймовірно і чомусь знайомо.Ми втекли зі свята і провели казкову ніч разом.Вона так і не показала свого обличчя.А вранці я прокинувся сам. Знов. Як тоді в горах.
Впізнай мене , Тетяна Калинова  - <a href=Тетяна Калинова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Впізнай мене , Тетяна Калинова " (Тетяна Калинова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Впізнай мене , Тетяна Калинова " є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.