roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Доньки-матері, або як (не) завагітніти від зятя., Нонна Задніпряна

Назва книги, Автор книги - "Доньки-матері, або як (не) завагітніти від зятя., Нонна Задніпряна"

Ноут завантажився, але працювати Кірі категорично не хотілося. Вона запустила браузер, відкрила фейсбук і стала розсіяно гортати стрічку. От хтось з'їздив на Балі, а хтось купив "прадік"... а от і Карина Чудновська, Кірина дочка. "Карина Чудновська щаслива разом із Сергієм Кураховим…" Пальці Кіри розтислися, чашка, вислизнула, й жалісно дзенькнувши привіталася з підлогою. "Із Сергієм Кураховим”… Кіра тремтячою рукою навела мишку й тицьнула в підбірку фото: на них поряд із її дочкою, дивився в камеру ніби з викликом та зухвалістю, сидів, стояв та навіть лежав білявий тридцятирічний красень, з бездонними та оманливими блакитними очима. Сумнівів не лишалось. Це був він. Її комерційний директор – вірніше, колишній комерційний директор і колишній коханець… а ще – батько її майбутньої дитини.
Доньки-матері, або як (не) завагітніти від зятя., Нонна Задніпряна - <a href=Нонна Задніпряна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Доньки-матері, або як (не) завагітніти від зятя., Нонна Задніпряна" (Нонна Задніпряна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Доньки-матері, або як (не) завагітніти від зятя., Нонна Задніпряна" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.