roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Прихисток твоєї помсти, Розалія Лоренс

Назва книги, Автор книги - "Прихисток твоєї помсти, Розалія Лоренс"

— Ви хто? — збентежено запитала. — Наречений… Дівчини яка зраджує мені з твоїм нареченим. В день свого примусового весілля я точно не очікувала, що до мене заявиться незнайомець з подібною заявою. Проте здогадавшись, що мене насильно видають заміж, події набувають негаданого повороту. Він дає мені зробити власний вибір. Пропонуючи мені прихисток і помсту. Та я точно не очікувала, що наш союз, це вже величезна помста. Адже незнайомець забрав бажану наречену в ворога своєї сім'ї.
Прихисток твоєї помсти, Розалія Лоренс - <a href=Розалія Лоренс - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Прихисток твоєї помсти, Розалія Лоренс" (Розалія Лоренс) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Прихисток твоєї помсти, Розалія Лоренс" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.