roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Ти будеш моєю , Еммі Берн

Назва книги, Автор книги - "Ти будеш моєю , Еммі Берн "

Станіслав Темний , найвпливовіший кримінальний авторитет нашого міста . І я зараз стою на проти нього , в його ж ресторані і тримаю заряджений пістолет . - Ти так і будеш мовчати тримаючи свою іграшку , чи скажеш чого прийшла сюди ? - йому здається байдуже, і від цього моя впенененість мене покидає . Я вже сумніваюсь в правельності своїх дій. Та відступати вже було пізно , і я буду йти до кінця . - У тебе мій брат . Ти повенин його відпустити .- я говорила впевнено. Але рука зрадницьки починала тремтіти . - Я ? Сонечко а ти дверима не помилилась ?- чоловік посміхався , попиваючи своє віскі . - Не помилилась . Або ти відпускаєш мого брата , або - я не встигла договорити. Тому що Темний піднявся із крісла , і швидко підійшов до мене .
Ти будеш моєю , Еммі Берн  - <a href=Еммі Берн - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ти будеш моєю , Еммі Берн " (Еммі Берн) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ти будеш моєю , Еммі Берн " є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.