roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Виходь за мене, милий, Міа Натан

Назва книги, Автор книги - "Виходь за мене, милий, Міа Натан"

- Виходь за мене, милий! Він ледь підняв брови і посміхнувся: - А обручка? От же ж педантичний засранець! Випустила вогонь через ніздрі. Все що є, це каблучка у мене на пальці. А ще думала - вдягать, не вдягать! Як знала! Знімаю її, тицяю йому: - На! Щоб тобі! - Вона жіноча! - Не хочеш, як хочеш! І я замахуюсь, аби викинути її. Десь туди в глибини басейну. Нє, щоб подумать, як її потім звідти діставати! Але Максим, мабуть, так і подумав. - Ні, ні! Все нормально! Підійде й така! О, здається, він починає розуміти, з ким має справу!
Виходь за мене, милий, Міа Натан - <a href=Міа Натан - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Виходь за мене, милий, Міа Натан" (Міа Натан) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Виходь за мене, милий, Міа Натан" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.