roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Дякую за зраду!, Надія Борзакова

Назва книги, Автор книги - "Дякую за зраду!, Надія Борзакова"

БЕЗКОШТОВНО - Я покохав іншу жінку. У нас з нею буде дитина. Не треба так на мене дивитись! Це було очікувано. У нас із тобою спільне лише робота, в якій ти вся. І я зрозумів, що хочу дітей та сім'ю! Нормальну, а не жалюгідну подобу. - Жалюгідну подобу? - Так, Ево, у нас з тобою жалюгідна подоба сім'ї. За інерцією живемо. Давай тільки як люди все зробимо! Без скандалів! - Без скандалів? І як люди? Тобто зраджувати мені - це по-твоєму чинити, як люди? Я її знаю?! - Знаєш. Це Наталка! - Наталка? Наша бариста? І ти з нею, за моєю спиною... Поки я працюю цілодобово, щоб у нас був бізнес, ти… - Тільки ти працюєш, так? Та якби не я, ти б досі на дядька за копійки працювала... - Тобто ти впевнений, що бізнес існує завдяки тобі? - Бізнес мій. Твого тут нічого немає!
Дякую за зраду!, Надія Борзакова - <a href=Надія Борзакова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Дякую за зраду!, Надія Борзакова" (Надія Борзакова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Дякую за зраду!, Надія Борзакова" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.