roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa)

Назва книги, Автор книги - "Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) "

Чи доводилось вам миритися з неминучістю ситуації? Чи ви погоджувалися з тим, що було принципово неприпустимо? Чи робили ви те, що було вам гидко? Чи корилися ви тому, кого ви зовсім не знаєте? Чи проживали ви з тими, кого ви боїтеся? Моя відповідь – так! Я потрапила у вир застарілих варварських традицій, в яких бажання чоловіка та його родини стає законом. Мене викрали і надягли на руки браслети нареченої. Ці сім днів перетворились на пекло, в якому не було жодної надії на порятунок. Та все ж, моя історія не така сумна як здавалось спочатку, адже я жива та неушкоджена, маю люблячого чоловіка та нову велику родину. Але поки я усвідомила, що здобула своє щастя, пережила таке, чого жодна дівчина не повинна переживати.
Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa)  - <a href=Наталія Савінова (SiN eVa) - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) " (Наталія Савінова (SiN eVa)) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) " є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.