roman-proza.com » ✅ Трилер » Отрута для кохання, Іванна Желізна

Назва книги, Автор книги - "Отрута для кохання, Іванна Желізна"

Я розраховував, що це буде розвага на один раз, після якої я навіть не згадаю обличчя танцівниці клубу, однієї з багатьох. За стільки років самотності я звик до подібного розвитку подій. І мені так навіть комфортніше. Та цього разу щось пішло не так. — Я згідний на будь-яку ціну, — мій розум був одурманений цією жінкою. Я хотів її так, як ніколи та нікого у цьому житті. А у відповідь мені прошепотіли у самі вуста: «Я не продаюся». Або історія про те, як винахідливий кілер потрапив у чужу гру. Та чи буде в ній переможець?
Отрута для кохання, Іванна Желізна - <a href=Іванна Желізна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Отрута для кохання, Іванна Желізна" (Іванна Желізна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Отрута для кохання, Іванна Желізна" є популярною у жанрі ✅ Трилер.