roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Випадкова наречена, Поліна Креп

Назва книги, Автор книги - "Випадкова наречена, Поліна Креп"

– Ось і ти, моя люба! – незнайомець впевнено затягує мене у будинок. Притискає та цілує у маківку. Врізаюся у широкі груди, вдихаю теплий, сонячний аромат його парфумів. – Я… що… – намагаюся відштовхнути нахабу, та він лише сильніше стискає обійми. – Підіграй мені трохи, я віддячу, – шепоче на вухо. ❖Теодор не збирає милі дрібнички, нікому не довіряє та не прив'язується до людей. Він любить лише свій бізнес і незабаром отримає велику спадщину. За однієї умови. ❀Оля: "Немає сумнівів, я укладаю угоду з дияволом! Хочеться вибігти з величезного будинку і все забути. Але для Кості я готова зіграти роль нареченої. Адже це лише на три дні."
Випадкова наречена, Поліна Креп - <a href=Поліна Креп - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Випадкова наречена, Поліна Креп" (Поліна Креп) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Випадкова наречена, Поліна Креп" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.