roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Зціли моє зранене серце, Мелорі Бронд

Назва книги, Автор книги - "Зціли моє зранене серце, Мелорі Бронд"

З самого дитинства моє життя перетворилося на пекло. Кожен день для мене був боротьбою за право на життя. З початку з татом алкоголіком, який карав мене за найменшу провину. Пізніше, дитячий будинок, в якому всім було начхати на таких як я. А згодом і чоловік виявився не кращим. Я зовсім розчарувалася і втратила довіру до людей. В моєму серці залишилося тільки місце для моєї дочки. Але доля, ще та жартівниця. Весь час мене зводить з моїм шефом, який має славу ловеласа. Чи вдасться саме йому, зцілити моє зранене серце і повернути віру в людей? Чи вона все таки вирішила наді мною познущатися вкотре.
Зціли моє зранене серце, Мелорі Бронд - <a href=Мелорі Бронд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Зціли моє зранене серце, Мелорі Бронд" (Мелорі Бронд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Зціли моє зранене серце, Мелорі Бронд" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.