roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Хочу тільки тебе, Світлана Литвиненко

Назва книги, Автор книги - "Хочу тільки тебе, Світлана Литвиненко"

-Ти хочеш, щоб я прикинулася твоєю дружиною?-Кіра не просто була здивована, а прямо шокована почутим,- і хочеш, щоб я по-справжньому, тобто, офіційно вийшла за тебе заміж? -Саме так,- підтвердив Тимур,- побудеш моєю законною дружиною деякий час. А потім, коли повернемося до України розлучимося і розійдемося кожен у свою сторону. -Та з чого ти взяв, що мене може це зацікавити і я погоджуся допомагати тобі у цій авантюрі. Невже тобі більше немає до кого звернутися? -Твоя послуга не буде безкоштовною,- поспішив запевнити Тимур повертаючись слідом за Кірою до своєї машини,- готель який я побудую у вашому місті буде належати тобі, а ще я оплачу всі борги твого дяді і він збереже своє місце на посаді мера. Твій дядя сподівається на твою розсудливість.
Хочу тільки тебе, Світлана Литвиненко - <a href=Світлана Литвиненко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Хочу тільки тебе, Світлана Литвиненко" (Світлана Литвиненко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Хочу тільки тебе, Світлана Литвиненко" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.