roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Ти мене (не) підкориш. Книга перша, Єва Басіста

Назва книги, Автор книги - "Ти мене (не) підкориш. Книга перша, Єва Басіста"

- Тату, поясни, що відбувається, - намагаюся розібратися у ситуації. - Навіщо мені збирати речі та їхати з тобою? - Бо у тебе скоро весілля, - шокує мене його проста відповідь. - І сьогодні ти маєш познайомитися зі своїм нареченим. Тому бігом збирайся та не став зайвих запитань. - Яке весілля? - шоковано белькочу, а тіло німіє. - У тебе дуже погані жарти! - А це не жарт, а чиста правда, - відказує. Я не вірю вухам. Яке до біса весілля та наречений! У мене тут своє життя бурлить! - Я нікуди не поїду, а тим паче не стану виходити заміж, - протестую. - Марго, мене твоя думка не цікавить, - ніяк не реагує на мій супротив. - Для усіх цей шлюб буде вигідний. Я з'єднаю свій бізнес із чудовим та надійним партнером, а тебе це врятує від помилок.
Ти мене (не) підкориш. Книга перша, Єва Басіста - <a href=Єва Басіста - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ти мене (не) підкориш. Книга перша, Єва Басіста" (Єва Басіста) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ти мене (не) підкориш. Книга перша, Єва Басіста" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.