roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Несподіване весілля, Ксана Рейлі

Назва книги, Автор книги - "Несподіване весілля, Ксана Рейлі"

Поліна: Дізнатися про зраду нареченого з найкращою подругою, втекти з власного весілля, сісти в автомобіль до незнайомця та опинитися на іншому весіллі в ролі нареченої? Чому б і ні!

Гордій: Втратити можливість отримати в спадок бізнес дідуся, відмовитися від популярності, осоромитися перед рідними та телекамерами через втечу нареченої у день весілля? Та нізащо! Краще попросити друга, щоб привіз акторку та укласти з нею контракт на фіктивне одруження. Усе б нічого, але дівчина виявилася розпещеною, пихатою та зарозумілою багачкою зі своїми умовами на цей шлюб. Доведеться терпіти її не лише в день весілля, але і найближчих пів року. Вибору в мене нема, а весілля має бути за розкладом і байдуже, що з іншою нареченою.
Несподіване весілля, Ксана Рейлі - <a href=Ксана Рейлі - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Несподіване весілля, Ксана Рейлі" (Ксана Рейлі) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Несподіване весілля, Ксана Рейлі" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи / ✅ Короткий любовний роман.