roman-proza.com » ✅ Фентезі » Заміж за Темного, Ешлі Голд, Ксенія Мур

Назва книги, Автор книги - "Заміж за Темного, Ешлі Голд, Ксенія Мур "

Мелісандра — дурненька злодійка, другорядна героїня книги, яка наприкінці розповіді помирає від рук Темного. А я (і треба ж було такому статися!) біс знає яким дивом опинилася в її тілі! Тепер прочитана нещодавно історія заграла зовсім іншими барвами, та й герої виявилися трохи не такими, якими поставали в моїй уяві. До того ж я потрапила не на початок оповіді, а в самісінький вир подій! І зараз переді мною неабияка ціль: зберегти своє життя та змінити хід історії, яка чомусь не дуже поспішає підкорятися моєму бажанню. Єдине, що спало на думку, — вийти заміж за того самого Темного! Не захоче ж він спровадити на інший світ свою дружину? Чи захоче?
Заміж за Темного, Ешлі Голд, Ксенія Мур  - <a href=Ешлі Голд, Ксенія Мур - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Заміж за Темного, Ешлі Голд, Ксенія Мур " (Ешлі Голд, Ксенія Мур) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Заміж за Темного, Ешлі Голд, Ксенія Мур " є популярною у жанрі ✅ Фентезі.