roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Спадок з бонусом, Інна Земець

Назва книги, Автор книги - "Спадок з бонусом, Інна Земець"

Не родина, а мафія! Увійти можна – вийти не дадуть. Може своїм життям трохи і не задоволена була, та жалітись було гріх. Аж тут раптом таке закрутилось, що вже і дивуватись не встигаю, лиш маневрую між «доброзичливцями». От тільки місця для маневрів все менше – живу під пильним оком одного наглядача. Сильно не вередую, наглядач веселий, та щось всі тісніше нам вдвох стає. Як і завжди – історія кохання. Місцями – комедія, але трохи і детектив, іноді навіть майже гостросюжетний) Герої запальні, слова перчити не соромляться – подають одне одному тільки гаряче. Думаю, сумно з ними не буде) Подайте знак, що вам цікаво – нагородіть книгу зірочкою;)
Спадок з бонусом, Інна Земець - <a href=Інна Земець - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Спадок з бонусом, Інна Земець" (Інна Земець) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Спадок з бонусом, Інна Земець" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.