roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Пробач, якщо зможеш, Аля Морейно

Назва книги, Автор книги - "Пробач, якщо зможеш, Аля Морейно"

Вона – вчителька молодших класів, яка самотужки виховує доньку. Він – бізнесмен, успішно розвиває філію фірми батька. У минулому в них – романтична любов і трагедія, відгомони якої через багато років не дають спати ночами. У сучасному в них – ненависть, що готова зруйнувати мир навколо й завалити їх його уламками. Чи можливо зупинити цей тайфун? Чи зможуть вони пробачити себе й один одного? Минуло понад п'ять років, рана зарубцювалася, лише періодично нила. Аня зіграла в моєму житті фатальну роль. Вона наочно показала, що всі жінки – стерва, навіть ті, які здаються янголами. Довіряти їм не можна. Й особливо їх не можна кохати.
Пробач, якщо зможеш, Аля Морейно - <a href=Аля Морейно - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Пробач, якщо зможеш, Аля Морейно" (Аля Морейно) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Пробач, якщо зможеш, Аля Морейно" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.