roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Карпатська квітка, Тетяна Овчіннікова

Назва книги, Автор книги - "Карпатська квітка, Тетяна Овчіннікова"

Як бути, коли психологічне виснаження підступно заважає жити повноцінним життям? Ніщо не радує, від самотності хочеться завити на місяць. Подруга радить поїхати на відпочинок та забути про всі негаразди у тиші Карпат. Але що робити, якщо замість чудової затишної садиби я опинилася у чорта в зубах? Причому майже в буквальному сенсі цього слова. Бо чорт тут точно наявний, кремезний, бородатий і злющий як… як чорт! А може так починається моя Різдвяна казка? Чи вдасться мені відпочити, перезавантажитися? І приручити одного карпатського Чугайстра? Оновлення щодня о 6-ій ранку.
Карпатська квітка, Тетяна Овчіннікова - <a href=Тетяна Овчіннікова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Карпатська квітка, Тетяна Овчіннікова" (Тетяна Овчіннікова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Карпатська квітка, Тетяна Овчіннікова" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.