roman-proza.com » ✅ Еротичне фентезі » Наречена втікачка Імператора, Irina Muza

Назва книги, Автор книги - "Наречена втікачка Імператора, Irina Muza"

З 16 років я бігаю від свого минулого і свого життя. І в мене просто немає вибору. Моїх батьків убив Імператор, і моя родова магія перейшла до мене. Захищаючись, мені довелося вбити Владику, і тепер його син, молодий імператор, розшукує мене по всій Імперії, як злочинницю, що вбила Правителя. Минуло кілька років, я знайшла в собі сили жити новим життям, але тут далося взнаки шлюбне татуювання. Він дістався до мене через наші спільні сни, що пов'язували нас магічними заручинами. І вже не знаю, чи повірив він мені щодо смерті свого батька, але мене обурили його слова про те, що я винна йому дитину!
Наречена втікачка Імператора, Irina Muza - <a href=Irina Muza - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Наречена втікачка Імператора, Irina Muza" (Irina Muza) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Наречена втікачка Імператора, Irina Muza" є популярною у жанрі ✅ Еротичне фентезі.