roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Вмій програвати, Рія Тас

Назва книги, Автор книги - "Вмій програвати, Рія Тас"

Випадковостей не існує, твердила я поки не зустріла Руслана. Впевненого, гарного, розумного, багатого, мрія кожної дівчини. Він завжди отримува все, що хотів та кого хотів. Цього разу він захотів мене. Але що між нами почуття чи чергова гра ? Якщо це все - таки гра, то я не програю йому! - Ти багато собі дозволяєш? – ціджу. - А я так не думаю? - Тож подумай! - Собі хоч не бреши, ти ж відчуваєш щось до мене? - Ти занадто високої думки про себе. - Хмм – розглядає – Не вірю, я бачу твої палаючи очі, твоє палке тіло, яке ще хвилину тому, було гаряче як лава. Відчуваєш! Відчуваєш! - впевнено говорить кожне слово.
Вмій програвати, Рія Тас - <a href=Рія Тас - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Вмій програвати, Рія Тас" (Рія Тас) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Вмій програвати, Рія Тас" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.