roman-proza.com » ✅ Любовні романи » В полоні його серця, Анна Юняєва

Назва книги, Автор книги - "В полоні його серця, Анна Юняєва"

СПОЙЛЕР!! Якщо Ви не читали попередню книгу, то раджу для початку ознайомитися з нею аби уникнути СПОЙЛЕРУ. Декілька років тому Елізабет отямилася в лікарні. Вона не могла згадати своє ім'я та лікар повідомив, що чоловік, який доставив її сюди надав документи та медичну карту. У паспорті її ім'я вказане "Елізабет Крайте". Це єдине, що тепер вона знала про себе. Через приступи, які з нею почали траплятися щоночі її перевели до психіатричної лікарні, де вона провела півтора року. Та один день змінив її життя, адже чоловік, який приїхав до психіатричної лікарні, щоб забрати її - називав її чужим для неї ім'ям - Надін та пообіцяв, що зробить все, щоб вона згадала його. Та як згадати того, хто для тебе чужий?
В полоні його серця, Анна Юняєва - <a href=Анна Юняєва - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "В полоні його серця, Анна Юняєва" (Анна Юняєва) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "В полоні його серця, Анна Юняєва" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.