roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Принц Єгипту, Олександра Малінкова

Назва книги, Автор книги - "Принц Єгипту, Олександра Малінкова"

Нарешті дівчина повернулася майже з того світу, закашлялася. Коли вона прийшла до тями, чоловік сварився на невідомій їй мові. – Where are you from? – Запитав її рятівник, перейшовши на більш-менш зрозумілу англійську. Вона зніяковіло заморгала. Зуби цокотіли від холоду. Вчепилася льодяними пальцями в свій одяг, намагаючись прикрити майже оголені у ліфі з мережива груди. – Where are you from? – Повторив він своє запитання і почав стягувати з неї мокру кофту. – Що ви робите? – Слабо запротестувала вона. – Намагаюся зняти мокрий одяг і зробити ось це, – він підхопив з настилу свою сорочку, яку скинув перед тим, як пірнути у воду. *** Улюблена історія на новий лад! Візуалізація та хепіенд! Приєднуйтеся, буде спекотно!!
Принц Єгипту, Олександра Малінкова - <a href=Олександра Малінкова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Принц Єгипту, Олександра Малінкова" (Олександра Малінкова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Принц Єгипту, Олександра Малінкова" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.