roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Білявка для директора, Янина Кап (Зоя Маг)

Назва книги, Автор книги - "Білявка для директора, Янина Кап (Зоя Маг)"

Перший раз, ти шльопнув мене по дупі, за що тут же отримав своєю зухвалою пикою. Другий раз....уууу...котище! Гаразд, умовив, ти практично врятував нас із подругою. Але третій! Третій раз, тебе занесло в мою квартиру, та ще й туфель спер???!!! Ось навіщо він тобі? Один.... Але коли я зрозуміла, що ти мій потенційний начальник, моїй витримці прийшов ... кінець??? Чи це тільки початок? Книга 1. Книга 2 — «Одного разу в офісі». Книга 3. — Війна У. — історія Дмитра Фролова і його загубленого кохання.
Білявка для директора, Янина Кап (Зоя Маг) - <a href=Янина Кап (Зоя Маг) - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Білявка для директора, Янина Кап (Зоя Маг)" (Янина Кап (Зоя Маг)) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Білявка для директора, Янина Кап (Зоя Маг)" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.