roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Наша казка. За ґратами, Олександра Метафор

Назва книги, Автор книги - "Наша казка. За ґратами, Олександра Метафор"

Зробити ставку на все, щоб захистити рідних? Кірара готова позбутися навіть власного майбутнього заради сімейної таємниці. Закована у в’язниці, вона змушена вчитися виживати в середовищі, де кожен крок може стати останнім. Дайнар завжди впевнено крокував, не зважаючи на небезпеку. Але коли на його шляху встає загадкова злочинниця, його власний світ стає на грані руйнування. Чи готовий він розкрити всі таємниці, навіть ті, що можуть змінити все, у що він вірив?
Наша казка. За ґратами, Олександра Метафор - <a href=Олександра Метафор - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Наша казка. За ґратами, Олександра Метафор" (Олександра Метафор) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Наша казка. За ґратами, Олександра Метафор" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.