roman-proza.com » ✅ Наука, Освіта » Компас емоцій. Як зрозуміти свої почуття, Ілсе Санд

Назва книги, Автор книги - "Компас емоцій. Як зрозуміти свої почуття, Ілсе Санд"

Життя — завжди емоції. Однак не лише позитивні. Наприклад, ваш друг придбав машину й аж не тямиться з радощів. Проте у вас це викликає лише роздратування та… заздрість. Ви намагаєтеся якось упоратись із цим почуттям, притлумити його… Натомість датський психолог і психотерапевт Ілсе Санд радить аж ніяк не соромитися гніву, страху чи заздрощів — усіх тих почуттів, які ми звикли вважати неправильними й негативними. Не приховувати, а розібратися в природі цих емоцій, навчитись уважніше ставитися до себе та своїх почуттів — ось що, на думку автора, допоможе позбутися 90 % життєвих проблем і негараздів.
Налаштуйте свій внутрішній компас, аби не загубитись у вирі емоцій.

Компас емоцій. Як зрозуміти свої почуття, Ілсе Санд - <a href=Ілсе Санд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Компас емоцій. Як зрозуміти свої почуття, Ілсе Санд" (Ілсе Санд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Компас емоцій. Як зрозуміти свої почуття, Ілсе Санд" є популярною у жанрі ✅ Наука, Освіта.