roman-proza.com » ✅ Фентезі » Житіє моє, Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова

Назва книги, Автор книги - "Житіє моє, Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова"

Translated by Gadzюbа Translations
Передмова перекладача
Цей переклад було зроблено для однієї людини: я захотів, щоби моя старша дитина прочитала цю книжку, а англійська версія, будемо чесні, не дуже… А тепер, коли переклад закінчено, думаю, може, викласти його в цих ваших інтернетах, може, комусь теж захочеться прочитати українською? Першоджерело я читав у процесі викладення автором на самлібі, тому не у всьому погоджуюся з тим, як книжку відредагували для друку. В результаті замість трьох томів, у мене тут два. («Ангелів», третій том у моєму баченні логіки серії, я найближчим часом перекладати не буду, натхнення скінчилося.) Це я до того, що не ображайтеся на деякі структурні розбіжності з оригіналом, це не баґ, це фіча.

Житіє моє, Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова - <a href=Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Житіє моє, Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова" (Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Житіє моє, Ірина Володимирівна Сиром'ятнікова" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.