roman-proza.com » ✅ Фентезі » Пожирач снів, Віка Лукашук

Назва книги, Автор книги - "Пожирач снів, Віка Лукашук"

До Сніжани вже давно не навідувались сни. Раніше вона бачила лише дивні кошмари, але зараз прекрасні картинки свідомості, напевно, забули про її існування. Упродовж двох місяців усе більше людей почало жалітись на безсоння та потроху ставали сумними. Діти, дорослі – всі перетворюються на живих зомбі, забуваючи про радість та тепло. Сніжані потрібно відправитись у чарівний світ, аби розгадати загадку щодо головного злодія. Його дівчина назвала коротко:«Пожирач снів». Ходять легенди, що саме цей чоловік краде сни в людей, залишаючи за собою жахливі емоції та перетворюючи людей на померлих мрій. Спочатку дівчині треба віднайти ключ, щоб розібратись з цією таємницею. Загадки, подорожі, втечі – все це трапиться з нашою головноб героїнею . Хто ж цей Пожирач снів?
Пожирач снів, Віка Лукашук - <a href=Віка Лукашук - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Пожирач снів, Віка Лукашук" (Віка Лукашук) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Пожирач снів, Віка Лукашук" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.