roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Ярослав, Ольга Вільна

Назва книги, Автор книги - "Ярослав, Ольга Вільна"

А якби історія розвивалась іншим шляхом? Якби київські князі не втратили владу, і колись могутня держава не розвалилась на частини? Якби Київська Русь продовжила своє існування? Ярослав – княжич і спадкоємець київського престолу. Та про вечірки і легке життя золотої молоді дев’ятнадцятирічний хлопець може тільки мріяти. Його розплановане життя наповнене обов’язками, високими очікуваннями та уважними, прискіпливими поглядами громадськості. Постійний тиск зрештою доводить його до сварки з батьком і божевільної втечі з під нагляду охорони. Лише на кілька годин, перевдягнутий в костюм персонажа з улюбленої саги, Ярослав вривається на яскраву виставку коміксів та комп’ютерних ігор. Вибух у готелі, де зупинився княжич, застає зненацька всіх, в тому числі і самого Ярослава.
Ярослав, Ольга Вільна - <a href=Ольга Вільна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ярослав, Ольга Вільна" (Ольга Вільна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ярослав, Ольга Вільна" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.