roman-proza.com » ✅ Фентезі » Крізь століття. Право на життя, Вікторія Хорошилова

Назва книги, Автор книги - "Крізь століття. Право на життя, Вікторія Хорошилова"

Я народилася після першої хвилі епідемії і бачила наслідки наступних хвиль. Мала "щастя" бути парою командиру і потрапила в кріокапсулу, щоб не заважати іншій. Намагаюся налагодити життя після розморожування, але науковці вважають мене цінним екземпляром, який ніхто не шукає і ніхто не зможе захистити. Чи зможу я бути щасливою у світі, де людей майже не залишилося? Чи те, що залишилося від людей, зроблять ті самі помилки, що й раніше, і ми загинемо?
Крізь століття. Право на життя, Вікторія Хорошилова - <a href=Вікторія Хорошилова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Крізь століття. Право на життя, Вікторія Хорошилова" (Вікторія Хорошилова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Крізь століття. Право на життя, Вікторія Хорошилова" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.