roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Бабине літо , Сергій Олексійович

Назва книги, Автор книги - "Бабине літо , Сергій Олексійович"

То як там на рахунок РАЦСу? Ще не передумав? - Посміхаючись, запитала в мене моя нова знайома. - Ні. Та на мою думку там зараз вже немає нікого. - От як бува. Я в білому. І сукню вже купувати не треба. Ця дівчина мені подобалося. Може на зовнішність вона не така гарна, як Аліна. А от характер. І це все, що вона зараз каже. І що посміхається замість того щоб страждати. Наталка — молодець! Добре тримається. - Я радий та щасливий, що у цей вечір тебе зустрів. Не знаю доля це чи ні. Життя покаже. Та хай нам обом назавжди запам'ятається цей чудовий вечір. Це бабине літо. Яке дало нам надію. Я вірю, що в нас з тобою все буде гаразд! Вона довірливо подивилася мені в очі.
Бабине літо , Сергій Олексійович - <a href=Сергій Олексійович - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Бабине літо , Сергій Олексійович" (Сергій Олексійович) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Бабине літо , Сергій Олексійович" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.