roman-proza.com » ✅ Бойове фентезі » Хепі-енд для Чорної Лисиці, Charming Villain

Назва книги, Автор книги - "Хепі-енд для Чорної Лисиці, Charming Villain"

Після смерті Ван Мей дізнається, що була другорядною злодійкою в романі про заклиначів. Переродившись, вона потрапляє в той самий світ та отримує шанс поквитатися зі своїм вбивцею - тихим та милим на вигляд Сю Ліном, що був одним із її учнів у минулому житті. Перед нею постає вибір: перетворити помсту на сенс свого життя, або примиритись із минулим і піти новим шляхом. Неочікувано на плечі демонічної княгині звалюється ціла гора важких випробовувань. Із задвірків другорядної ролі її кидає в авангард подій. Варто було проявити хоч частинку своїх реальних сил, як сюжет міцно переплів її долю із головними героями. Разом їм доведеться захистити світ людей від демонічної загарбницької навали та гніву небожителів. Редакторка - пані lilibertas (тг канал) Авторка обкладинки - пані chuwsh (тг)
Хепі-енд для Чорної Лисиці, Charming Villain - <a href=Charming Villain - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Хепі-енд для Чорної Лисиці, Charming Villain" (Charming Villain) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Хепі-енд для Чорної Лисиці, Charming Villain" є популярною у жанрі ✅ Бойове фентезі.