roman-proza.com » ✅ Дитячі книги » Нямлик і Балакуча Квіточка, Леся Вороніна

Назва книги, Автор книги - "Нямлик і Балакуча Квіточка, Леся Вороніна"

Ви вже, мабуть, знайомі з нямликами — маленькими кумедними чоловічками, які живуть у стіні Олянчиного будинку і понад усе на світі полюбляють манну кашу. Це ж про них написала свою дивовижну книжку «Прибулець з Країни нямликів» відома дитяча письменниця Леся Воронина!
Про них — і про дівчинку Олянку, яка з ними не лише познайомилась, але й подружилася, і пережила чимало карколомних і дуже веселих пригод.
А в цій книжці пригоди тривають. Разом із Олянкою і нямликом Буциком ви: побуваєте на… Святі Великої Ложки приборкаєте… Привида Здичавілого Сантехніка пригостите добродійним морозивом… найсправжнісіньких піратів нагодуєте Гладкого Блукальчика… рюкзаком.
І ні слова про Балакучу Квіточку — ви все про неї дізнаєтеся самі!

Нямлик і Балакуча Квіточка, Леся Вороніна - <a href=Леся Вороніна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Нямлик і Балакуча Квіточка, Леся Вороніна" (Леся Вороніна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Нямлик і Балакуча Квіточка, Леся Вороніна" є популярною у жанрі ✅ Дитячі книги / ✅ Пригодницькі книги.