roman-proza.com » ✅ Пригодницькі книги » Знайомий сніговик (різдвяна казочка), Леся Вороніна

Назва книги, Автор книги - "Знайомий сніговик (різдвяна казочка), Леся Вороніна"

Напередодні Нового року Оля ліпила сніговика і захворіла. Лежить у ліжку, сумує за розвагами та мріє про Гавчика — справжнє щенятко. До неї в гості приходить сніговик, якого вона зробила, і пропонує здійснити подорож на Чарівну гору. Що це за місце, кого вони там зустрінуть?
Оповідання Лесі Ворониної «Знайомий сніговик» запрошує в новорічну мандрівку та переконує: якщо вірити в дива, вони обов’язково справдяться.
Є варіацією історії «Сніговик», яку дивляться на Різдво англійські діти.
Дана книга — журнальний варіант з використанням ілюстрацій з «Соняшника» 1993 року.

Знайомий сніговик (різдвяна казочка), Леся Вороніна - <a href=Леся Вороніна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Знайомий сніговик (різдвяна казочка), Леся Вороніна" (Леся Вороніна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Знайомий сніговик (різдвяна казочка), Леся Вороніна" є популярною у жанрі ✅ Пригодницькі книги / ✅ Дитячі книги.