roman-proza.com » ✅ Еротичне фентезі » Сніжна казка для Міріам, Ольга Островська

Назва книги, Автор книги - "Сніжна казка для Міріам, Ольга Островська"

Міріам у казки не вірить. Надто добре засвоїла, що чудес не буває, хіба що безплатний сир у мишоловці. Зате вона має життєво важливу мету, заради якої дівчина готова навіть вирушити до руїн стародавнього замку напередодні зимових свят. І її зовсім не бентежать зловісні чутки про господаря тутешніх країв. Похмурий герцог-самітник навіть не дізнається, що у його володіннях побував хтось сторонній. Мірі щиро так думала, доки не заблукала в зимовому лісі. І треба ж було такому статися, що знайшов її й врятував той самий герцог, який виявився не тільки красенем, а й дуже в'їдливим типом. Ще й за свою наречену її прийняв, пень байдужий. Подумати тільки, наречену й у вічі не бачив! Тікати від нього треба. Але спочатку – все-таки дістатися до мети. Інакше… життя взагалі втратить сенс.
Сніжна казка для Міріам, Ольга Островська - <a href=Ольга Островська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Сніжна казка для Міріам, Ольга Островська" (Ольга Островська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Сніжна казка для Міріам, Ольга Островська" є популярною у жанрі ✅ Еротичне фентезі.