roman-proza.com » ✅ Фентезі » Бар "На перехресті", Тетяна Гуркало

Назва книги, Автор книги - "Бар "На перехресті", Тетяна Гуркало"

Повний текст. Одного разу один дурень захотів зробити дружині щось приємне і з цього все почалося. Некромант з гітарою, зустрівши напівбогиню, відправився допомагати їй робити подвиги. Ельфійка в пошуках долі і кохання отримала все, що хотіла, але знову щось не те. Фенікс, котра вогню боїться, почала розуміти, що діти, то складно, особливо якщо вони на вигляд дорослі чоловіки. А десь між світами завелося зло, котре може ті світи знищити, і боги чомусь вирішили, що саме ось ця компанія повинна якось те зло перемогти. Ну, не знають боги, що іще з тим злом можна зробити.
Бар "На перехресті", Тетяна Гуркало - <a href=Тетяна Гуркало - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Бар "На перехресті", Тетяна Гуркало" (Тетяна Гуркало) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Бар "На перехресті", Тетяна Гуркало" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.