roman-proza.com » ✅ Фентезі » Капкан (на) демона, Katerina Школіна

Назва книги, Автор книги - "Капкан (на) демона, Katerina Школіна "

У непроглядному вирі морських загадок і таємниць моя захоплююча історія починається з Азалії, капітана піратського корабля, що разом із командою вирушає на зустріч небезпечному і невідомому. Шукаючи екзотичну здобич серед виріючих джунглів, Азалія та її команда натраплюють на те, що перевершує їхні найсміливіші фантазії. Спершу під завмерлим берегом бухти, піратка виявляє вражаючу знахідку. А скоро увесь її світ остаточно перевертається з ніг на голову, коли з глибин бухти показується те, до чого її не готувало море. Який відчайдушний вибір постане у душі Азалії і до чого це врешті призведе? Заспокой серце та затримай подих - твоя подорож до дивовижного світу починається!
Капкан (на) демона, Katerina Школіна  - <a href=Katerina Школіна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Капкан (на) демона, Katerina Школіна " (Katerina Школіна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Капкан (на) демона, Katerina Школіна " є популярною у жанрі ✅ Фентезі.