roman-proza.com » ✅ Історичний роман » Минуле поколінь, Павлюк Олександр

Назва книги, Автор книги - "Минуле поколінь, Павлюк Олександр"

В першій половині 18 століття Гетьманщина все ближча до повної експансії Російською імперією. В спробах повністю заволодіти українськими землями, виникає загроза з боку Османської імперії, що вимушує російську знать повернути гетьманат. Молодий син Глухівського полковника, Яким Глондар, отримує лист від свого батька в якому він дізнається, що після чотирьох років вимушених поневірянь і втеч від репресій, вони нарешті можуть побачитися. Дорогою до столиці він зустрічає своє кохання, відданих побратимів і що важливіше, безліч запитань відповідь на які він намагається отримати на шляху, який закінчився лише почавшись.
Минуле поколінь, Павлюк Олександр - <a href=Павлюк Олександр - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Минуле поколінь, Павлюк Олександр" (Павлюк Олександр) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Минуле поколінь, Павлюк Олександр" є популярною у жанрі ✅ Історичний роман.