roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Зухвала дівчина актора, Торі Шей

Назва книги, Автор книги - "Зухвала дівчина актора, Торі Шей"

Життя іноді підкидає найгірші сюрпризи. Я ненавиджу актора, на якого працюю, всім своїм єством. Він — нахабний, самозакоханий і безсоромний актор, що уособлює все те, від чого мене нудить. Але доля вирішила пограти зі мною в жорстоку гру. Тепер мені доведеться стати його фіктивною дівчиною, щоб врятувати репутацію від чуток про його гомосексуальність. Відверто кажучи, я б радше провела відпустку у в'язниці, ніж поряд з ним. Але це тимчасово, кажуть вони. І все це задля відпустки на зимові свята. Однією з головних моїх умов є заборона на поцілунки, і це здається єдиним плюсом. Чи витримаю я постійні провокації й диявольські усмішки цього нахаби? Це питання часу. І якщо він думає, що я легко піддамся на його чари, він сильно помиляється. Гра почалася, Даніяре, і я готова боротися до кінця.
Зухвала дівчина актора, Торі Шей - <a href=Торі Шей - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Зухвала дівчина актора, Торі Шей" (Торі Шей) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Зухвала дівчина актора, Торі Шей" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.